torsdag den 27. august 2015

STENALDERBRØD - bag det selv



Stenalderbrød

OPSKRIFT:

2 dl græskekerner (100 gram)
2 dl mandler ( jeg har brugt her 1 dl mandler + 1 dl hasselnøder) (100 gram)
2 dl valnødder (100 gram)
2 dl solsikkerkerner (100 gram)
1,5 dl hørfrø (100 gram)
1,5 dl sesamfrø (100 gram)
5 æg
2 tsk salt
0,5 dl olie


Rør det hele godt rund indtil det hele er godt fugtigt. Der må ikke være tørre områder i brødblandingen. Tag 1 l. brødform og læg bagepapir ned i så brøddet ikke klistrer mod kanterne. Brødet hæver ikke under bagningen og vil beholde den facon som før det er bagt derfor er bedst glade det pænt ud før den kommer i oven.

Bages i 160 grader, 1 time
Det er dyrt brød men smager fantastisk
I virklighed kan du bestemme selv hvor meget af hvad du vil have i den 
smile-humørikon

Ingen kommentarer:

Send en kommentar