torsdag den 27. august 2015

KOKOSNØD - kokosvand, den vitale væske


I tropiske områder af verden kokosvand har længe været betragtet som en "sundhed drik" og i vid udstrækning anvendes til fugtgivende, gavnlige og skønhed formål. Denne hvide, forfriskende og let sødlig væske udvundet fra grønne, unge nødder kokos træer, og er ikke at forveksle med kokosmælk, som findes i brune og modne kokosnødder og har forskellige egenskaber og kalorie indhold.
Kokos vand er en naturlig drik, fri for sukker, fedt og kolesterol, som kan prale af ekstraordinære ernæringsmæssige værdier. Det er meget rig på mineraler og indeholder også sporstoffer, vitaminer, aminosyrer og proteiner, der gør det en yderst gavnlig elektrolyt drikke.
Kokosvand kaldes også "den vitale væske"
Den indeholder 5 vigtige elementer- kalium, magnesium, calcium, natrium og fosfor
Naturligt kokosvand er isotonisk, hvilket betyder, at det har den samme elektrolyt koncentration som vores blod. Under Anden Verdenskrig og sidst i Vietnam, har kokos vand blevet brugt som en intravenøs væske og injiceret direkte ind i blodbanen af sårede soldater i tilfælde af mangel på blod.
I den seneste tid, har mange atleter begyndt at bruge kokos vand i stedet for andre sportsdrikke, på grund sin ekstraordinære evne til at reintegrere væsker og mineraler tabt under løbet.
Drikkevand kokos vand hverdagen kan give meget effektiv afgiftende virkninger på vores blodet og på vores fordøjelses system. Det er meget depurative og nyttige i at fjerne giftstoffer fra vores krop, mens påfyldning vigtige mineraler. Den indeholder også laurinsyre, der bekæmper bakterier, svampe, vira og andre skadelige organismer.
Denne fantastiske væsken har også mange gavnlige egenskaber for vores hud. Den er rig på mineraler og aminosyrer og indeholder cytokininer, som er kraftige antioxidanter at bekæmpe de skadelige virkninger af frie radikaler og forebygge for tidlig aldring. Den høje procentdel af laurinsyre gør kokos vand meget effektiv også til at kurere hudinfektioner og skæl.
Kokos vand er en meget fugtgivende og ikke-opfedning drik. Det er sukkerfri, 99% fedt fri og indeholder blot 46 kalorier pr kop (240 g)! På grund af sin stærke depurative egenskaber, er det yderst effektivt at eliminere væskeophobning og bekæmpelse cellulite.
Drikkevand kokos vand hverdagen vil du hjælpe din krop tabe fedt og holde sig i form.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar