fredag den 9. januar 2015

cuttlebug mønstrer i aluminiumtape uden cuttlebug maskine - eazyway

Vi vil gerne lave mønstre i aluminiutape. Nogle bruger Cuttlebug eller Sizzix maskine og mønstre folder.... Vi vil  gøre det nemt og billig uden selve maskine.... Desværre er vi nød investere i en eller flere folder i favorit mønstre. Det er lige meget om det er folde fra CuttleBug, Sizzix, Big Shot eller andre. Jeg køber gerne fra Cuttlebug eller Sizzix for det er billigst. System er den samme.....
Jeg bruger det mønstre i min billedkunst, pynte lys, lave bordkort, til og fra kort og andre ting. Jeg bruger Cuttlebug maskinen for det har jeg og det er meget let og hurtig. For alle andre der har ikke penge til maskinen eller har ikke lyst investere i en er der også løsning....her vil jeg vise hvordan :-)

Naturligvis skal du have mønstre folder og der findes mange mønstre og i forskællige prisklase...Kvalitet er den samme. der er mønstre der er lidt ældre så er de billige og så ny mønstre som er lidt dyrere.....


Vi skal bruge en kagerulle ( sorry - jeg har ikke en så jeg bruger vinflaske - jeg har brugt en tømt flaske), nogle strimler af aluminiumtape og naturligvis mønstre folder :-)
 Her har vi mønstre folde fra Sizzix og par strimler af aluminiumtapeog så ruller vi med kagerulle eller som mig her med en flaske - frem og tilbage, frem og tilbage - vi trykker meget hård. 

Så har vi fået færdig mønstre og når vi laver "oxideret effekt"så kan mønstre står meget mere klar.

ALUMINIUMTAPE RULLE KAN KØBES I BYGGEMARKED - DET SKAL VÆRE DEN MED HVID PAPIR PÅ BAGSIDE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar