torsdag den 11. december 2014

Vitamin C + E serum - hjemmelavet - januar 2015 Opdatering


Vitamin C+E serum er det bedste du kan gør for din ansigt.
Jeg laver min serum selv og jeg bruger det om morgen og om aften i ansigt, hals og helt omkring kavalergang.
Det er så nemt at lave det selv. Du bruger Vitamin C, Vitamin E, demineraliseret vand og Aloe Vera gel. Demineraliseret vand kan købes i mange butikker, også i Matas. Aloe Vera gel og Vitamin E og Vitamin C ( L-ascorbic acid) burde også findes i de fleste helsebutikker.
Det eneste du skal huske at Vitamin C er ikke stabilt, det mister værdig meget hurtig i forbindelse med væske, varme og lys. Derfor du skal du helst opbevare den færdig lavet Vitamin C+E serum i flasken af mørkt glas og i et koldt sted.
Det er bedst første 3-5 dage, derfor skal du aldrig lave mere end til 1 uge ad gang.
Brug det mindst 1 gang om dagen - helst om aften.
Vitamin C er følsom for lys og sol, derfor hvis du smører din ansigt også om morgen - husk creme med solfaktor. Shea smør ( Shea butter) er også godt her for den er naturlig solbeskytter i sig selv.

Opskrift:

1 tsk L-ascorbic acid ( Vitamin C pulver)
4 tsk demineraliseret vand
1,5 tsk gliyerin ( vegetabisk) eller Aloe Vera Gel
3 dropper Vitamin E ( kan også laves uden, så er det bare vit C serum)

du få her ca 15% serum, som er normal.

Du kan starte med 10 % og hvis du føler intet som f.eks svier/ brandende følelse så betyder det også at styrken er for lille. Naturligvis kan du bruge din serum i denne omgang, men næste gang prøv dig frem til lidt højere styrke som 15 %.
Hvis du få meget brand og svier i huden betyder det at det er lidt for stærk og der kan du tilsætte nogle dropper af dem. vand.
Jeg selv bruger 20 - 25% styrke, men jeg startede med 10% og øget styrken med tiden. Huden skal vende sig til det. Jeg bruger det om aften. Om morgen bruger jeg Hyaluron acid serum. Den kombination giver fantastisk og synlig resultat...

Om Hyaluron Acid serum kommer der senere i mine andre indlæg.

Du kan regulere styrken af serum med mængde af vand.
f.eks.
*1 tsk pulver + 6 tsk vand + 1,5 tsk AV gel få du Serum i opløsning som er ca 10% er godt for begynder!
*1 tsk pulver + 3 tsk vand + 1 tsk AV gel = 20% stærk

1 pippete glas flaske (mørkt farve) 20-30 ml

L-ascorbic acid pulver ( Vitamin C pulver)
Kraftig antioxidant, der beskytter hudcellerne mod skader fra frie radikaler, herunder rynker. C-vitamin er nødvendigt for dannelse af collagen i huden og er derfor med til at forebygge alderstegn som fine linie og slap hud. Forbedrer hudens struktur og gør den mere ensartet og spændstig. Vedligeholder hudens evne til at reparere og forny sig.
Anvendes i alle former for hudplejeprodukter.
Velegnet til alle hudtyper. Især velegnet til moden hud og skadet hud.
E- Vitamin
E-vitamin er en antioxidant, der dels beskytter hud mod skadelige virkninger og dels beskytter fedtstoffer mod harskning. E-vitamin er desuden med til at bevare hudens elasticitet og smidighed.
Velegnet til alle hud typer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar