mandag den 15. december 2014

Hyaluronsyre - en gang til

Hyaluronsyre er en naturlig bestanddel af kropsvæv. Det er placeret i hele kroppen. Fylder intercellulære rum, og i huden er over 50% derfor børn er så blød, elastisk og har glat hud. Desværre med alderen, nedsættes mængden af ​​hyaluronsyre drastisk. Vores hud ældes, og efter 40 år har vi kun halvt så meget. Hyaluronsyre aftager, og vores hud bliver løsere, mister elasticitet og rynker kommer til os. Vi ville ønske at stoppe tiden og altid ser smuk ud.

Tabet af hyaluronsyre får huden til at miste sin evne til at binde vand. Binding af et molekyle er cirka 250 molekyler vand. Hvis mængden af ​​denne vigtige komponent falder, tegn på aldring bliver mere og mere tydelig. Ingen ønsker det og selvfølgelig, sådan behøver ikke være det.

Hyaluronsyre tilskud kan være et glimrende middel til skønhed, er en bestanddel af mange anti-rynke cremer og i behandlinger som injektioner af hyaluronsyre i huden. Desværre med cremer kan man ikke se hurtig resultat, derfor ikke altid effektivt, mens den anden metode er ret dyrt, og selvom effekten er synlig med det samme, men bliver ikke længe.
Der er en anden måde, kan du tage hyaluronsyre tabletter som giver fremragende resultater og virker længere. Du kan også bruge hyaluronsyre serum som smøres direkte på huden.

Hvis du bemærker de første rynker i ansigtet, så tænk på hyaluronsyre, som noget der:

fugter huden
Øger fleksibiliteten
Det reducerer hudens ruhed
Dækker hornlaget mod skadelige eksterne faktorer
Reducerer hudirritation, fremskynder heling af huden
Styrker indre lag af huden
Letter transporten af næringsstoffer og fjernelse af giftige stoffer i huden
Det bekæmper frie radikaler
Det bidrager til at forsinke hudens ældning
Tilføjer hudfarve og glans

Ønsker du effektivt forbedre dit udseende kunne være en god idee at tænke på hyaluronsyre. Men det skal være en god kvalitet, en der er godt til absorbere i huden. Det skal metaboliseres hovedsageligt i det subkutane væv. De fleste af produkterne er udvundet fra hanekamme, men du kan allerede nu finde på markedet en ny generation af hyaluronsyre, opnået ved fermenteringen af plantematerialer. Meget godt absorberet af kroppen.

Opskrift på 1% hyaluron gel-serum:

1 g hyaluronsyre ( hyaluron acid pulver)
100 g demineraliseret vand

Blandes sammen og stil til side. I løbe af par timer få du gel-serum. Du kan opleve at der danes klumper fra starten ( de vil være væk om par timer)

HYALURONSYRE (HYALURON ACID) PULVER KAN KØBES HER:
LEVERING 2 - 10 DAGE ( normalt sender jeg det næste arbejdsdag) . Prisen er med fragt.ANTAL GRAM

Ingen kommentarer:

Send en kommentar