mandag den 3. november 2014

ÆBLECIDEREDDIKE - bare så sundEddike Fordele

Eddike er blevet brugt for sine enorme fordele over hele verden for en meget lang tid. Har du nogensinde indset, hvad denne fælles køkken element kan gøre for dit helbred og velvære ? Her er nogle af fordelene ved eddike til hår og hud.

Udviklingen af ​​ordet " eddike " kan spores tilbage til de tider af den gamle franske . Udtrykket er afledt af ordet vin Aigre , betyder sur vin. Traditionelt vin blev oxideret til fremstilling eddike. Eddike kan gøres med vin samt frugt ved den hurtige gæringsproces . Eddike har mange varianter på grund af dens forskellige former , som æble cider eddike , balsamico, hvid eddike , kokos eddike , rødvinseddike , og også eddike fremstillet af honning og rosiner . Andre end vinaigrette og rengøringsmiddel, kan eddike også ses på hylderne i diverse skønhed butikker og afdelinger. Eddike traditionelt har været anvendt til silkeagtige hår og glat hud . Fordelene eddike er i overflod , især når det drejer sig om hvid eddike og æble cider eddike. Nogle af eddike fordele for hår og for hud er blevet diskuteret her.

Sund!

Bortset fra sin populære brug i køkkener og husholdningsbrug , kan dens fordele for sundheden ikke ignoreres. Siden den tid, det er kommet ind i eksistens , har eddike sundhedsmæssige fordele været af afgørende betydning , der er anført nedenfor er nogle af dem. Tag et kig !
Respiratory Overbelastning : Indånding af dampe af eddike ved at blande en teskefuld eddike i kogende vand, er et perfekt hjem afhjælpe for brystet overbelastning .
Sinus Infektion: Indånding af damp af eddike damp lindrer en fra hoste og forkølelse, tilstoppet næse, og sinus infektion så godt.
Blood Pressure: Forbruget af æble cider eddike gør blodet tyndere, og dermed kontrollerer blodtrykket.
Muskel Træthed : Forbruget af cider eddike i bestemt mængde, reducerer også muskeltræthed, der generelt observeret efter motion.

For Hår

I forhold til andre sorter af eddike , fordele af æble cider eddike til hår er maksimum. Brugen af ​​flydende eddike kan løse mange af dine problemer med hårpleje. Denne væske har mange næringsværdi såvel som den er rig på flere vitaminer, pektin og mineralske salte. Lad os se på nogle af de fremtrædende anvendelser af eddike til hår .
Soft Hair : Bare anvende æble cider eddike til fugtigt hår vil ende dine problemer med ru og filtrede hår . Påfør den fortyndede form af eddike dagligt for skinnende og glansfulde hår .
Skæl Behandling: Har du et skæl problem? Så stoppe med at bruge skrappe kemikalier og prøv eddike . Dette er den hurtigste måde at slippe af irritation forårsaget af skæl.
Lus Behandling: Eddike hjælper også til at dræbe hovedlus hos voksne såvel som børn, når de blandes med tea tree olie. Alt du skal gøre, er at anvende denne blanding på dit hår til engang og derefter skylles grundigt med rent vand.
Fremmer hårvækst : De essentielle mineraler og vitaminer til stede i æble cider eddike også fremme en sund hårvækst. Når en lige mængde vand og eddike blandes sammen , sammen med et par dråber af salvie æterisk olie, og brugt efter hårvask til skylning, er virkningerne fordoblet.
Hårtab Behandling : Den regelmæssige brug af æble cider eddike i to måneder vil hjælpe dig med at få tilbage alle de tabte næring af dit hår og derved hjælpe med at forebygge hårtab og fremme væksten af ​​nye hår .

For Huden

Fordelene er meget varierede, og nu hvor vi har drøftet, hvordan dette produkt kan være nyttige for dit hår pleje , så lad os nu diskutere fordele af æble cider eddike , især for din hud. De maksimale fordele kan udvindes af æble cider eddike, hvis der anvendes sin naturlige organisk version. Lad os se nogle af æble cider fordele for huden.
Acne Treatment : Apple cider eddike er en meget effektiv behandling for acne på grund af dets anti- bakterielle egenskaber at undertrykke den. Det er også renser hudens porer og skyller væk overdreven olie, da det er en detoxifier og desinfektionsmiddel. Æblecidereddike reducerer hævelse, når de anvendes i fortyndet form.
Age Spot Treatment : Eddike er også siges at være en god behandling for alder pletter, også kendt som lever pletter. Aktuel anvendelse af dette ville hjælpe med at slippe af med misfarvede pletter, der vises på huden som følge af aldring.
Nail Fungus Behandling: Eddike er en naturlig løsning til behandling af toenail infektion gennem sin aktuelle applikation.
Insect Bite Behandling : Den betændelse og irritation forårsaget på grund af insektbid kan reduceres ved lokal anvendelse af eddike.
Så disse var nogle af fordelene ved at indføre eddike til hår og hud. Men listen over ydelser slutter ikke her. En ordentlig eddike kost hjælper på mange måder. Dette omfatter: at bekæmpe diabetes, styrke knoglerne, reducere lidelser forårsaget på grund af hjertesygdomme, lindre bryst og tilstoppet næse, forbedring af fordøjelses systemet, og hjælpe med at dræbe kræftceller. Jeg er sikker på, at efter at have læst om de forskellige eddike bruger til sundhed, ville du aldrig nogensinde behandle dette emne som almindelige, ville du ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar