onsdag den 3. september 2014

Dermaroller - det virker!

Jeg har nu brugt dermaroller flere gange. Det kan gør lidt ond, særlig fra starten, men det er værd at prøve for det virker. Det føles næsten som mirakel og det er dejlig se at ens hud ser bedre ud og få mere glød. Jeg brugte dermaroller med nåle i str 0,5mm ( perfekt som starter) og senere 1,0 mm. Hold dig væk fra dem der er større - det er bedre til kroppen. Din ansigt vil helst have 0,5 eller 1,0mm. Det er en god idee vende sig langsom og med mindre str. som 0,5 ( siger min erfaring)
Du kan ikke opnår den samme resultat med Botox - det er helt anden. Lige efter selve behandlingen ligner det grimt, med nogle små blødninger, men det heler fantastisk hurtig og næste dag er alt væk. Du kan se resultatet allerede næste dag og alle andre kan se det med det samme og vil spørge - hvad har du gjort med dig selv, for du ser fantastisk ud ? Ja, i virklighed så har man faktisk udlagt sin hud for den kan genopbygges/ fornye sig igen, men bedre og mere frisk, elastisk og hvis du har porer eller små ar - de vil forsvinde med tiden. Er det ikke fantastisk? Jeg bruger min dermaroller sammen med Hyaluron serum ( det bruger jeg også hver morgen under min creme) og hver aften bruger jeg på min ansigt Vitamin C serum som jeg også selv laver fra L-ascorbic acid pilver blandet med vand ( der skal være demineraliseret vand) og aloe vera gel eller plante glycerin. 
Vigtigt: du behøver ikke bruge dermaroller på hele ansigt, men vælge kun det område som du synes du vil behandle og forbede. Jeg har brugt det primer på min pande for jeg synes at der var for mange rynker. I dag er de rynker markant mindre - nok at det kan ses:-)
Nu vil jeg behandle min overlæbe og denne gang vil jeg prøve lave fotos før og efter;-) Det tager naturligvis længere tid før jeg kan vise færdig resultat - regner med flere måneder, men det er værd og det er en billig måde at få bedre udsende. Dermaroller koster næsten intet sammenlignet med andre behandlinger og man kan lave det hjemme mens man ser Nyheder i TV:-)
For ikke glemmer: dermaroller er ikke kun for piger, mange mand kan også få glæden af det og hvis i er i et parforhold så har i pludselig fælles interesser:-)

Lidt fakta omkring dermaroller

Ved en Dermaroller behandling dannes der mikroskopiske huller i hudens øverste lag, dette for huden til at tro den er skadet, og går dermed straks i gang med at reparere "skaden". Kroppen reagerer ved at kickstarte væksthormonet, og huden fornyer sig.
Sammenlignet med traditionelle laserbehandlinger, som i visse tilfælde kan skade via forbrænding, dannelse af arvæv og gøre huden yderst lysfølsom, er denne behandling  langt mere skånsom.
Behandlingen er 100 % naturlig.
Huden reparerer sig selv og skaber selv resultatet.
Inden behandlingen påbegyndes, kan man påføre (behøves ikke) en  lokalbedøveene creme på det ønskede behandlings område. 
Når huden er bedøvet, indledes selve behandlingen.
Et lille instrument (roller)rulles/føres over huden i varierende retninger.
Denne påvirkning danner tusindvis af mikroskopiske huller i huden.
Kroppen påbegynder derefter genopbygning af huden ved at danne nye, friske og spændtsige kollagen fibre.
Resultatet bliver, når fibrene og blodtilførslen er modnet, en langt bedre blodtilførsel til det behandlede område. Huden føles varm, kan svie og kan lige efter behandlingen se ud som efter en moderat solforbrænding.
Allerede næste dag er disse eventuelle gener aftaget væsentligt. De fleste vælger - alt efter hudproblemets omfang - at tage på arbejde denne dag.
Ingen sår, eller anden skade på huden og resultatet ses allerede efter nogle uger, da kollagen-fibrene først skal modnes, inden huden tager det i brug. Effekten af dermaroller kan dog ses meget hurtig og allerede efter første behandling kan du se at der sker noget forandring i huden.
For bedst resultat anbefales der flerer behandlinger  som 5-6, med 2-4 ugers interval ( afhænger af hvilken str af dermaroller du bruger).

Hvor ofte bruger du det afhænger naturligvis hvilken størelse af dermaroller du vælger.
Der findes forskællige str. som: 0,5 mm, 1,0mm, 1,5mm, 2mm.

Str. 0,5mm kan bruges 2-3 gange om uge
str. 1.0mm - 1 gang om uge eller hver anden uge
Str. 1,5mm - 1 gang i mellemrum 3-4 uger 
eller 2mm - ikke oftere end hver 5 uge

Egenskaber:
- Celle fornyelse
- Forbedring af teint
- Mindsker rynker
- Lysner/mindsker ar, og akne ar
- Udjævning af pigment pletter / forskelle i huden
- Forbedre optagelsen af næring til huden
- Porerne bliver mindre synlige
- Mindsker / fjerner strækmærker
- Mindsker / fjerner cellulitis / Appelsinhud
- Slankende effekt
- Opstrammende effekt på huden
- Afhjælper solskader
- Forøger blodgennemstrømningen

Fordele:
Omkostnings besparende - mindre end laser behandlinger.
Huden er fortykkestammers og elasticitet er genoprettet,Sikker.
Velegnet til alle hudtyper - også tynd hud og tidligere laserbehandlet.
En naturlig reaktion af kollagen er induceret
Kan foretages på alle hudtyper
Pigmentpletter bliver lysere
Fine linjer og rynker blødgøres
Hurtig helings tid
Kan gentages
Ingen fjernelse af overhuden
Ingen risiko for misfarvning af huden
Alle områder af ansigt, hals og krop kan behandles
Kan give 5-10 år tilbage (din udsende) - forsynker den naturlige aldringsproces
Fremragende behandling for overlæbe linjer, rynker, solskader, ar (acne / skoldkopper), og strækmærker

Dermaroller kan købes mange steder. 

1 kommentar: