onsdag den 2. april 2014

Økologisk kokos olie elle Palmin?



Jeg bruger ofte Økologisk kokos olie til fremstilling mine plejeprodukter.

Når du læser mine opskrifter tænker du måske - hvorfor bruge ikke Palmin? Det er jo meget billigere.

Her er lidt fakta:

Palmin er raffineret, bleget kokosfedt, der ligesom kokosolien, har højt indhold af mættede fedsyrer.
Ved en raffinering fjernes mange af de gode stoffer, som findes i kokosolien.

Kokosolie er rig på laurinsyre, som er kendt for sin antibakterielle og svampedræbende virkning.

Hvis du vælger den dyrere kold pressede extra jomfru kokosolie, få du en ægte, rå, natural olie, som ikke har varet udsat for forarbejdning, som fx blegning, afduftning eller hærdning. 
Her alle kokosoliens gode egenskaber er dermed bibeholdt.

Hvad vælger du? Husk: vær god ved dig selv.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar