fredag den 25. april 2014

Hårpleje - vær god ved dit hår

Fint hår kan have godt af eksempelvis panthenol, der giver volumen ved at få de enkelte hår til at svulme. Proteiner kan desuden lægge sig på de individuelle hårstrå og gøre dem tykkere.
Tørt hår har brug for fugtgivende ingredienser. Olie fra hvedekim, shea butter eller olier fra nødder skulle være særdeles gode til at binde sig til de tørre lokker.
Gå efter tykke, ugennemsigtige shampooer, de de ofte er rigere på fugtgivende ingredienser, end de klare.
Tyndt og livløst hår bør ikke behandles med tung conditioner/balsam. Brug hellere produkter der indeholder silikone (som imethicone or cyclomethicone).
Disse dækker hårene med en tynd film, der får håret til at synes fyldigere, uden at det ser fedtet ud. Indeholder din shampoo silikone, vil denne blive i håret efter shampooen er skyllet ud.
Glansløst hår kan genvinde noget liv, hvis du skruer ned for temperaturen i badet og skyller dit hår med lunkent eller koldt vand. Varmt vand fjerner nemlig hovedbundens beskyttende olier, der fungerer som naturlig conditioner.
Spaltede spidser. Farve, afblegning, permanent og styling kan ødelægge hårets beskyttende lag. Det viser sig ofte ved at håret bliver porøs og splitter eller knækker.
Produkter som indeholder protein kan imidlertid 'lappe' på skaderne. Dog kun indtil næste hårvask. For at bevare effekten er man altså nødt til at bruge den proteinholdige conditioner regelmæssigt.
Skæl skal ikke behandles med olie, da lidelsen som regel ikke skyldes en tør hovedbund. Faktisk kan olien forværre situationen.
Oftest skyldes skæl en svampeinfektion i hovedbunden, der medfører, at hudcellerne ikke som normalt afstødes celle for celle, men drysser af i enten store flager eller mindre skæl. Den skællende hovedbund kan også skyldes andre sygdomme som eksempelvis psoriasis.
KIG HER:
http://always-beautiful.wix.com/naturligtsmuk#!bedste-produkter-for-din-hud/c1ibx

Det er en lille online butik, men de kan skaffe alt ( har prøvet dem ) - du skal bare skrive til dem hvad du mangler så få du samlet tilbud. Det er praktisk - så er du også fri for at betale dyrt fragt i flere steder. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar