onsdag den 4. september 2013

Retinol - A, alle kvinder bør eje det.


Enhver kvinde bør eje Retinol A Product.

Retin -A (aka Tretinoin aka All- transretinoinsyre aka ATRA )

Ja ... kære børn har flere navne ... er er også en masse af anvendelser !

Retin-A (tretinoin) er tilgængelig i doser af 0.025%, 0.05% og 0.01%.  Den sidst er stærkest af alle.

Retin-A er et almindeligt anvendt til acne behandling hos teenagere , men også er blevet anvendt i behandlingen af ​​foto - ældning ( hyperpigmentering ), rynke behandling , og til at reducere forekomsten af strækmærker !

Enhver kvinde over 30 bør bruge et Retinol behandling!

Formålet med dette produkt er at fremskynde exfoliation processen ( en kemisk - peeling) og øge produktionen af ​​collagen (den fiber, der giver huden struktur) .

Retin-A kan bruges til mange formål. Det kan bruges til behandling af alle former for akne; Retin-A blokerer overfladen af huden og løsner dermed hudorme, de kan så fjernes ved at rense eller exfoliere huden. Det er også blevet rapporteret at Retin-A kan forhindre akne og hjælpe med at reparere solskadet hud (alderstegn, lyse fregner, hud misfarvning etc.). Eftersom det fremme hud exfoliering kan det hjælpe med at stimulere ny cellevækst, forbedre gløden og hudstrukturen. Sidst men ikke mindst, Retin-A kan også reparere huden efter visse procedurer som ansigstoperationer og laser behandlinger.

Du skal smøre Retin-a på din hud en gang om dagen, om aftenen eller inden du går I seng. Begynd med at vaske dit ansigt med en mild ansigtsrenser og skrub dit ansigt tørt før du smører Retin-A på.

Det er muligt at du kan opleve nogle bivirkninger som hudirritationer i starten, men det kommer an på din hudtype. Indenfor de første to uger af behandling kan din hud måske blive værre, inden det langsomt repareres og genskabes indenfor de næste par uger.

Det er vigtig at huske at beskytte din ansigt mod sol om dagen - brug ansigtscreme med solfaktor.

Ved at bruge Retin- A kan man forvente at se resultater allerede efter nogle ugers behandling.

Du kan sikker finde flere informationer på nettet omkring Retin -A, Retinol.