søndag den 20. januar 2013

Diamond microdermabrasion


Diamant microdermabrasion er en form for avanceret og dyb eksfoliering og resurfacing metode, der bruger diamant hoveder til at fjerne døde hudceller lag. Faktisk er det et teknologisk gennembrud i avanceret hudpleje.
Denne innovative teknik er en meget effektiv og smertefri behandling for næsten alle former for hudsygdomme med minimalt ubehag og ingen bivirkninger.

Denne harmløs procedure udrydder døde celler og beskadiget hud og man undgår smerte af en dyb kemisk peeling, intensiv laser terapi og andre barske metoder. 

Hvad er resultaterne af Microdermabrasion?
Forskellige former for hudpigmentering - faktisk kan ingen af ​​æstetiske procedurer sammenlignes med dens effektivitet med diamant microdermabrasion i pigmentering behandling
aldring og tør hud
næsten alle overflade vaskulære abnormiteter
ujævn hud tone
forstørrede og tilstoppede porer
fine linjer og rynker
tekstureret huden
sende acne tilstand og acne ar (mild og dyb)
cellulite
strækmærker, også gamle
overbelastede hud og pletter
efter plastikkirurgi problemer

Det grundlæggende princip i denne metode - dyb og harmløs hud exfoliation - tilskynder til en hurtigere produktion af nye hudceller. Denne procedure ikke blot bevarer, forbedrer og gør huden mere ungdommeligt, den kan faktisk minimere og endda forebygge fremtidige hudproblemer.  Læs mere i Menu - Diamond microdermabrasion