tirsdag den 22. januar 2013

Bryn


Videnskaben ved ikke med sikkerhed, hvorfor vi mennesker er udstyret med øjenbryn. Men det virker rimeligt at antage, at brynene først og fremmest har en praktisk funktion. 
Sammen med øjenvipperne forhindrer de, at sved, regn og snavs trænger ind i øjnene. Der er flere indicier på, at øjenbrynene er til for at beskytte øjnene, eksempelvis er alle hårene rettet udad. Derved vil brynene automatisk lede sved og regnvand bort fra området ved øjnene. 
Ved siden af denne funktion er det sandsynligt, at øjenbrynene spiller en rolle i forbindelse med at forstærke ansigtets mimik. Menneskets succes beror i høj grad på dets evne til at kommunikere, og her er også ansigtsudtrykket vigtigt. Øjets lukkemuskel og pandens hudmuskel mødes under øjenbrynene, som derved bliver meget fleksible og kan udtrykke og tydeliggøre en lang række følelser. .....læs mere her

Der er flere måder at lave/ tegne bryn på. Mange af kendiser laver permanent makeup - bryn der holder 3-5 år. Metoden ernaturligvis dyrt, men til gengæld har de flotte bryn hele tid, også kl 03 om morgen også behøver de ikke bruge tid på at tegne dem op hver morgen og tage dem af hver aften. Der er også de bryn som vi selv kan skabe hver dag og på forskælgie måder. I dag findes der mange skabeloner - stencil som du kan lige ligge det til din pande og med farveblyant eller brynskygge tegner du dine bryn op med. Man du behøver ikke skabeloner for at få de bryn, som du ønsker dig -  nogle bruger enkelt metoder med blyant og de andre bruger mere tid og flere ting  på at skabe de perfekte bryn.

Jeg fandt nogle videos , hvor du kan se hvordan kan bryn laves - måske finder du her en metode, der vil passe til dit behov, dit temperament og den tid du har. - SE VIDEO