mandag den 24. oktober 2016

HYALURONSYRE - HYALURONIC ACID - ANSIGTPLEJE


Intet er bedre til dit ansigt end hyaluronsyre, men det ved du først når du har prøvet det :-)

HYALURONSYRE - BOTOX UDEN KIRURGI


Hyaluronsyre gel - Hyaluronic Acid gel er den bedste fugtgivende middel for din ansigt. 
Du kan smøre det som serum direkte på din ansigt, særlig omkring øjne og mund. 
Bagefter kan du bruge din favorit ansigtcreme eller arganolie, mandelolie, kokosolie osv

For at lave Hyaluron gel-serum der er 1% styrke skal du bruge: 


1g  Hyaluronic Acid pulver

100 g demineraliseret vand

1 stk af opbevaring glas/ pumpeflaske, dåse eller anden


Pulver og vand blandes sammen ( det ligner klumper fra starten, men de vil være væk i løbe par timer) Fyldes i glas eller flaske og opbevares i køleskab.


En anden metode: held vand i beholder og drys pulver på overflade ( som sne). I løbe nogle timer omdanes alt til gel.


For at lave 2 % gel, skal du bare bruge 50 g (50ml) vand. 
2% koncentrat kan du med fordel blande i mindre portioner i din ansigtcream.

Den bedst koncentration til at smøre direkte på dit ansigt er 1 - 1,5 % 


HYALURONIC ACID PULVER - KØB HER:


ANTAL GRAM

Sendes i løbe 1-2 dage.
MERE OM HYALURONSYRE:

Egenskaber 


Mest magtfulde fugtighedscreme & fugtighedsbevarende middel kendt hidtil. Giver glathed og blødgøring af huden. Kan reducere forekomsten af ​​rynker. Har vist sig at fremme væksten af ​​nye hudceller, særlig efter peeling.At være en meget effektiv biologisk fugtgivende middel, er denne syre anvendes som den vigtigste ingrediens i mange anti-aging ansigtscremer og sera. Takket være sine regenererende egenskaber, hyaluronsyre scorer popularitet punkter både på det medicinske og kosmetiske marked. Således er det anvendes i en lang række procedurer fra øjenoperationer på læberne udbygninger. Hvad er Hyaluronsyre?


Hyaluronsyre er et fugtighedsbevarende middel som trækker vand til huden fra atmosfæren, og er en bestanddel af mange fugtgivende ansigt produkter.Hyaluronsyre (HA), også kendt som hyaluronan eller hyaluronat, er et kulhydrat, mere specifikt et mucopolysaccharid forekommer naturligt i hele det  menneskelige legeme. Det kan være flere tusinde sukker (kulhydrater) lange. Når du ikke er bundet til andre molekyler, det binder til vand giver det en stiv tyktflydende kvalitet svarende til "Jello". Denne tyktflydende gel er en af ​​de mest stærkt forsket stoffer i medicin i dag med tusindvis af forsøg meste inden for ortopædi og øjenkirurgi. Dets funktion i kroppen er, blandt andre ting, til at binde vand og smøre bevægelige dele af kroppen, såsom led og muskler. Dens sammenhæng og væv-venlighed gør det muligt at være gavnligt i hudplejeprodukter som en fremragende fugtighedscreme. Fordi HA er en af ​​de mest hydrofile (vand-elskende) molekyler i naturen med mange fordele for den menneskelige krop, kan beskrives som "naturens fugtighedscreme".


Fælles Fordele - hyaluronsyre i huden: 


Huden er det største organ i kroppen, der omfatter ca. 15% af kropsvægten. Omkring 50% af hyaluronsyre i vores krop findes i huden. HA og kollagen er afgørende for at opretholde hudens lag og struktur. Det er kollagen, som giver huden sin fasthed, men det er HA, der nærer og fugter collagen. Forestil kollagen de elastiske fibre, som genopretter huden tilbage til form, når strakt. Kollagen er som en elastik, men stræk, at elastikken en million gange, ligesom hvad vi gør med vores hud og uden fugt. Til sidst, at elastik bliver overbebyrdet (slappe) og tørret ud, og vil højst sandsynligt pause. Dette er meget på samme måde kollagen i vores hud reagerer forlader vores hud har behov for fugt. Forestil dig nu, at samme elastik strakte en million gange, mens under vand hele tiden. Chancerne for, at elastik udtørring og bryde er minimale. Betragt hyaluronsyre som det vand, der holder collagen fugtig og elastisk. Collagen kontinuerligt omringet og næret af det gelatinøse HA stof. Ung hud er glat og meget elastisk fordi den indeholder høje koncentrationer af hyaluronsyre, som hjælper huden forblive raske. Som vi bliver ældre, kroppen mister sin evne til at opretholde den samme koncentration HA i huden. Med faldende niveauer af HA i huden, mister huden evne til at holde på vand. Resultatet bliver huden mere tør.  Hyaluronsyre fungerer som fyldstof som binding til vand og dermed holde huden rynkefri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar