søndag den 28. juli 2013

Baking soda - Sodium bicarbonate


Baking soda og personlig hygiejne 

*Dyp din tandbørste med i Baking soda og børst dine tænder en gang om uge - dine tænder bliver lysere - Baking soda vil fjerne misfarvning.

*Frisk din mund
Du kan blande teskefuld i et halvt glas vand, swish, spytte og skyl. Lugten i munden bliver neutraliseret.

*Anvendelse som Ansigt Scrub og krop Exfoliant
Giv dig selv en forfriskende ansigts-og body scrub. Lav en pasta af 3 dele Baking soda - Sodium bicarbonate-natron til 1 del vand. Gnid en blid cirkulær bevægelse for at exfoliere huden. Skyl rengøre. Dette er skånsom nok til daglig brug.

*Som Deodorant
Pat bagepulver på dine underarme at neutralisere kropslugt.

*Anvendelse som et syreneutraliserende
Baking soda - Sodium bicarbonate- natron er en sikker og effektiv syreneutraliserende at lindre halsbrand, sur mave og / eller syre fordøjelsesbesvær. 1 tsk til 1 stor glas vand er nok.

*For insektbid & kløende hud
For insektbid, gøre en masse ud af Baking soda - Sodium bicarbonate og vand, og anvende som en salve på angrebene hud. For at lette kløe, tag lidt Baking soda - Sodium bicarbonate i din hånd og gnid det ind i fugtig hud efter bad eller brusebad.

*Lav en Håndrens og skyllemiddel
Spring barske sæber og forsigtigt skrubbe væk jorden i snavs og neutralisere lugt på hænder med en pasta af 3 dele Baking soda - Sodium bicarbonate til 1 del vand eller 3 dele Baking soda - Sodium bicarbonatetil mild flydende håndsæbe. Derefter skylles rene. Du kan prøve det med honning og majsmel som scrub til hænder også.

*Hjælp dit hår
Eddike er fantastisk for dit hår, men Baking soda har sin plads i bruseren også. Drys en lille mængde Baking soda i din håndflade sammen med din favorit shampoo. Shampoo som sædvanlig og skyl grundigt-Baking soda  hjælper med at fjerne rester, som stilyngprodukter efterlade så dit hår er renere og mere håndterbar.
Du kan også blande 1-2 spsk til en kop varmt vand og spray det på tørt hår i bruser, vent cirka et minut, og skyl med koldt vand. Du få rene hår, mere fylde hår, ingen olie og ingen shampoo omkostninger.

* I bad
Tilsæt 1/2 kop Baking soda til dit bad for at neutralisere syre på huden og hjælper vaske væk olie og sved, det gør også din hud føles meget blød. Epsom salte er temmelig mirakuløse til badet også.

*For baby
Put to spiseskefulde i dit barns badevandet at hjælpe med at lindre ble udslæt.

*Lindre til dine fødder
Opløs 3 spsk Baking soda i en balje med varmt vand - det er godt for dine fødder.

Brug det hjemme

*Hold afskårne blomster friske længere ved at tilføje en teskefuld til vandet i vasen.

*Ved mindre brande: på tæpper, møbler, tøj og træ ved at drysse  pulveret på dem.

*Put en åben beholder med baking soda i køleskabet til at absorbere lugte.

*Stænke det på askebægre at reducere dårlig lugt.

*Drys det på hjemmesko, støvler, sko og sokker af for at fjerne dårlig lugt. Drys et lag af bagepulver direkte ind i dine sko til at sidde natten over.  Vær forsigtig med at bruge bagepulver i læder og ruskind sko.

*Suge det ind med din støvsuger til at fjerne lugt.

*Frisk luft ved at blande baking soda med dine yndlings parfumeret badesalt. Sæt blandingen i lille pose poser.

*Sætter det under dræn og langs kældervinduer at frastøde kakerlakker og myrer.

*Drys det på din kats kattebakke til at absorbere den dårlige lugt.


*Drys det på din hunds kam eller børste til at deodorize deres pels og hud.

KIG HER:
http://always-beautiful.wix.com/naturligtsmuk#!bedste-produkter-for-din-hud/c1ibx

Det er en lille online butik, men de kan skaffe alt ( har prøvet dem ) - du skal bare skrive til dem hvad du mangler så få du samlet tilbud. Det er praktisk - så er du også fri for at betale dyrt fragt i flere steder.