lørdag den 2. februar 2013

Makeup om vinteren


Uden for vinduet, kulde, vind, regn og sne. Det er tid til at tilpasse vores makeup til vinter - den mest krævende tidspunkt på året, med hensyn til hudpleje.

Er vinter make-up noget problem for dig -  er du i tvivl? Hvis du ønsker at undgå hudirritation og tør hud, du er ikke sikker på hvordan man kan anvende kosmetik, hvad skal man bruge mere eller mindre, vil det her artikel måske hjælpe dig på vej.


Beskyttelse er nøglen
Før begynder vi at udføre vinter makeup skal vi vælge den rette ansigtiscreme  Vælg af den rigtige konsistens af cremen er vigtig. Alle fugtighedscreme ligger vi til siden, de er ikke ejet til lave temperaturer. De kan vente til foråret. I denne tid af året, bør vi erstatte dem med beskyttende cremer, ernæringmassige og med en let tekstur. Vi bør også huske på, at dagcreme har tilstrækkelig solfilter, særlig dem der har følsom hud og modtagelig for misfarvning.

Holdbarhed af makeup
Undgå kosmetik, der indeholder vaseline i sin sammensætning. Vi taler primært om base under makeup og blush til kinderne. Vaseline gør kosmetik under indflydelse af temperaturændringer er let til at udtvære og er ikke holdbar. På kolde dage, erstatte dem med kosmetik der er silikone-baseret.

Foundation for vinteren
Anvendelse af flydende fundation i rigtig kold vinterdag kræver ganske en sikkerhedsforanstaltning. I meget kolde dage bedst overhovedet ikke bruge det. Det samme princip gælder for løst pudder. Brugen af ​​det i koldt vinterdag kan ende med at udtørring af din hud og ser ikke æstetisk ud. Hvis du er vant til at anvende primer og kan ikke klare uden at det - erstatte det med Kompakt form. Kompakt pulver er mere modstandsdygtige over for termiske chok.

Makeup og  farver
Hvis det er muligt, hold dig til vandfast kosmetik. Med vandfast mascara - slipper du for udtværet makeup, når du kommer udfra hvor der er meget koldt til en opvarmet rum. Pas på, at dine læber ikke er sprukken.  Anskaf en beskyttende læbestift og helst voks-baserede læbestift. Du kan også bruge honning bi til at pleje dine læber.

Når det kommer til vinter farver er i denne sæson trendy flimrende nuancer af sølv, guld, hvid, grå, lilla og blå. Det er vigtigt at undgå øjenskygger i farverne rød og pink. Makeup i disse farver kan give anledning til associationer til rødmer eller hudirritation.